Ambició Perica

FAQs

Ambició Perica és una iniciativa estratègica que vol recuperar la identitat de l’Espanyol via la recompra d’accions del club per part dels seus aficionats i stakeholders, per poder prendre una participació significativa en el capital del club. L’objectiu és desenvolupar un projecte de valor per rellançar el club fonamentat en els principis d’ambició, identitat, participació, gestió del talent i unitat. 

Ambició Perica neix de l’impuls de diferents professionals pericos, i amb el suport des del seu naixement de l’Associació de Petits i Mitjans Accionistes de l’Espanyol (www.apmae.net) i del club Seccions Deportives Espanyol (www.sdespanyol.com). Altres entitats i personalitats estan afegint-se, fent-se pública la seva adhesió en el seu moment.

Els aficionats i simpatitzants poden participar a través de la campanya de crowdfunding, convertint-se en accionistes del club, i promovent la iniciativa entre les xarxes. A més, poden contribuir amb idees, participar en esdeveniments i formar part de les activitats de compromís comunitari.

Els objectius principals són posicionar el RCD Espanyol entre els primers classificats de La Lliga i competicions europees, enfortir la identitat del club a través del planter, promoure una gestió participativa, assegurar una gestió eficient i talentosa, i fomentar la unitat entre tots els membres de la comunitat periquita.

La compra es finançarà mitjançant una combinació de crowdfunding, aportacions de patrocinadors estratègics i la inversió d’un principal inversor, amb l’objectiu de reunir els fons necessaris per adquirir una participació significativa al club i assegurar-ne la gestió sota els principis d’Ambició Perica.

L’èxit d’Ambició Perica es basa en la solidesa del pla estratègic, el compromís del seu equip promotor i el suport incondicional dels aficionats. L’experiència i el coneixement de l’equip directiu asseguren una gestió professional i la implementació de millors pràctiques en la gestió esportiva i corporativa.

La transparència serà fonamental, implementant canals de comunicació oberts amb els aficionats i accionistes, informes regulars sobre la gestió i finances del club, i la participació dels accionistes en decisions clau a través de mecanismes democràtics de votació.

El planter serà el pilar fonamental del projecte, enfocant-se al desenvolupament de talent local i la promoció de jugadors de les categories inferiors al primer equip, assegurant la continuïtat de la identitat i els valors del RCD Espanyol.

Per a més informació o col·laborar, pots visitar el nostre lloc web oficial, seguir-nos a xarxes socials per a actualitzacions constants, o contactar-nos directament a través dels canals de comunicació disponibles a la nostra pàgina de contacte.

El procés de recompra està planificat per executar-se en diverses fases, començant amb la campanya de crowdfunding i cercant inversors estratègics. Ens hem proposat assolir el nostre objectiu de finançament en el termini d’un any, per tal de començar a implementar la nova estratègia de gestió com més aviat millor.

Ambició Perica valora l’experiència i el compromís de l’equip directiu i tècnic actual. Es realitzarà una avaluació detallada de totes les àrees del club per assegurar que s’alineïn amb els nous objectius i valors del projecte. Les decisions es prendran buscant sempre el millor interès per al futur del RCD Espanyol.

Els jugadors actuals són el cor del club, i Ambició Perica està compromesa a oferir-los tot el suport necessari per al seu desenvolupament professional i personal. Es valorarà la composició actual de l’equip amb l’objectiu d’enfortir-lo, sempre d’acord amb la nostra filosofia de promoure talent del planter.

Sí, part de la nostra visió a llarg termini inclou millores significatives a les instal·lacions, tant a l’estadi com al centre d’entrenament, per assegurar que compleixin els més alts estàndards i contribueixin al desenvolupament dels nostres jugadors i al gaudi dels nostres aficionats.

Ambició Perica buscarà optimitzar els acords de drets televisius i patrocinis, negociant contractes que beneficiïn el club a llarg termini. Es prioritzarà l’associació amb marques que comparteixin els nostres valors i que puguin contribuir al creixement i visibilitat del RCD Espanyol.

S’implementaran diverses iniciatives per enriquir l’experiència en els dies de partit, incloent-hi millores en l’accés a l’estadi, serveis d’hospitalitat, activitats d’entreteniment prepartit i més interacció amb els jugadors. La satisfacció dels aficionats és una prioritat per a Ambició Perica.

Els aficionats internacionals poden participar a la campanya de crowdfunding, seguir les nostres activitats i partits a través de plataformes digitals i unir-se a esdeveniments i programes d’afiliació específics per a la nostra comunitat global. Ambició Perica es compromet a enfortir els llaços amb la base d’aficionats internacionals.

caCatalà