Ambició Perica

Manifest

5 Pilars Fonamentals

Ambició Esportiva

Durant les darreres cinc dècades, el RCD Espanyol ha viscut alts i baixos, però l’ambició sempre ha estat la constant que ha mantingut el club en la lluita. Ambició Perica busca redefinir el que significa l’èxit per al club, establint l’objectiu clar d’estar entre els sis primers de La Lliga i convertir-se en un participant regular de competicions europees. Aquesta ambició no es limita al primer equip, sinó que permet totes les categories del club, fomentant una cultura de victòria i excel·lència.

Reafirmació de la Identitat

La identitat del RCD Espanyol està intrínsecament lligada a la seva història i la seva gent. A l’últim mig segle, la política del club ha fluctuat, de vegades allunyant-se de la seva identitat original. Ambició Perica proposa un retorn a l’essència del que significa ser periquito: resistència, orgull i una forta connexió amb el planter. La pedrera no només és una font de jugadors, sinó també l’ànima del club, una representació dels nostres valors i tradicions.

Model de Participació

Les darreres dècades han vist canvis significatius en la propietat i gestió del club. Per tornar el RCD Espanyol a les seves arrels, Ambició Perica convida a l’afició a prendre un rol actiu en la propietat del club. Aquest canvi de paradigma a la política de propietat busca instaurar un model de club participatiu, on els aficionats no només siguin espectadors, sinó actors clau en la presa de decisions importants.

Gestió Professional amb Talent Local

La gestió del club ha estat objecte de crítiques, encerts i desencerts durant els darrers 50 anys. Ambició Perica busca integrar un equip gestor de talent local i professional que entengui el futbol i el club des d’una perspectiva periquita. Aquest principi busca una gestió transparent, responsable i professional que posi el club al camí del creixement i la sostenibilitat.

Unitat com a Fortalesa

El RCD Espanyol sempre ha estat més que un club; ha estat una comunitat. Tot i això, les polítiques de les últimes dècades de vegades han dividit més que unit. Ambició Perica és una crida a la unitat, a reforçar els llaços que ens uneixen ia treballar junts cap a un objectiu comú. La diversitat de la nostra afició és una fortalesa i, aprofitant les nostres diferències, podem construir un club més fort i unit.

caCatalà