Ambició Perica

La Nostra Visió

Visió Llarg termini

Valorització del Club

Es vol elevar el valor de mercat del RCD Espanyol a més de 500-550 milions d’euros. Això no només reflectirà una millora en la infraestructura i en les capacitats esportives, sinó també en el valor de marca, la presència internacional i l’arrelament a la comunitat. La valorització s’aconseguirà mitjançant una gestió financera astuta, inversions intel·ligents en jugadors i una millora en els resultats esportius, que alhora impulsaran ingressos per patrocinis, drets de televisió i premis per competicions.

Competitivitat Sostenida

La meta no és només competir, sinó mantenir-se entre l’elit de manera sostinguda. Això vol dir classificar anualment per a les competicions europees, la qual cosa requereix una planificació esportiva de llarg abast, inversió en talent jove i una estructura tècnica que promogui la innovació tàctica i estratègica. El club buscarà ser un contendent regular a La Lliga i deixar empremta a l’escena europea.

Inversió en Infraestructures i Projecte Esportiu

La inversió no només se centrarà en fitxatges, sinó també en millorar les instal·lacions esportives, modernitzar l’estadi i, sobretot, en enfortir el planter. El projecte cerca crear una acadèmia de futbol que sigui referència nacional i internacional, atraient i desenvolupant talent jove que pugui alimentar el primer equip i generar recursos a través de traspassos estratègics.

Model de Negoci Innovador

Amb una visió a llarg termini, “Ambició Perica” ​​es proposa innovar en el model de negoci del futbol. Això inclou explorar noves vies d’ingressos, com ara la digitalització i l’expansió de la marca Espanyol en mercats internacionals, especialment a Àsia i Amèrica, on la lliga espanyola ja compta amb una base d’aficionats significativa.

Integració Comunitària i Responsabilitat Social

“Ambició Perica” ​​reconeix que el futur del club no només es construeix amb èxits esportius, sinó també amb una forta integració a la comunitat i un compromís amb la responsabilitat social. El club es convertirà en un símbol de cohesió social, promovent valors com ara la inclusió, l’educació i la salut a través de l’esport.

Governança i Transparència

Un club amb una visió de futur ha de ser un model de bona governança. Això implica transparència en la gestió, la claredat en les finances i la participació activa dels socis i aficionats en les decisions importants. Ambició Perica es compromet a establir estàndards de governança que assegurin que el club sigui gestionat de manera eficaç i ètica.

caCatalà